آموزش نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بورس

نوسانگیری روزانه در بورس یکی از داستان‌هایی است که از دور بسیار زیبا و دلپذیر است و هر کسی آرزو دارد بتواند به این توانایی برسد، ولی عملا کاری بسیار سخت و پر ریسک است که نیاز به تجربه، مهارت و اعصابی آرام دارد. روش‌های بسیار زیادی برای نوسانگیری روزانه وجود دارد که هیچ کدام فرمولیزه نیستند، یعنی یک دستورالعمل مشخص ندارند که شما بتوانید طبق آن عمل کنید و به راحتی و به صورت روزانه در بازار سهام نوسان بگیرید و کسب سود کنید. در واقع افراد مختلف باتوجه به درک خود از بازار، روش مخصوص به خود را دارند. البته تعداد افراد موفق در این زمینه چندان زیاد نیست. در این مقاله به آموزش یک روش نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بورس خواهیم پرداخت که کاملا شخصی است و بر اساس تجربه نگارنده مقاله میتواند روش بسیار مناسبی برای نوسانگیری روزانه در بورس باشد. سعی کرده‌ایم این روش را تا حد ممکن فرمولیزه کنیم، اما قطعا تا خودتان تجربه کافی را در بازار بدست نیاورید به مهارت کافی در این زمینه نخواهید رسید. با ما همراه باشید.

آموزش گام به گام تحلیل بنیادی برای انتخاب سهم مناسب

برای دانلود کتاب آموزش گام به گام تحلیل بنیادی روی لینک زیر کلیک کنید.

آیا میخواهید در بورس به موفقیت برسید؟ آیا نمیدانید چگونه یک سهم را از منظر بنیادی تحلیل کنید؟ نبود منبع آموزشی مناسب در زمینه تحلیل بنیادی انگیزه ای شد تا در یک کتاب آموزشی به زبانی کاملا ساده و کاربردی، به کمک تصاویر گویا و آموزش گام به گام، روش انتخاب یک سهم را بر اساس نکات بنیادی آموزش داده ایم. قطعا این روش آموزشی را در هیچ کجا پیدا نخواهید کرد! این کتاب الکترونیکی را به تمام کسانی که می خواهند در بازار بورس به موفقیت مستمر برسند توصیه میکنیم .

خرید و دانلود کتاب (قیمت با تخفیف: 45 هزار تومان)

حتما ویدئوی انتهای مقاله را مشاهده بفرمایید.

سهم شناس

پیش نیاز یادگیری این آموزش، آشنایی کامل با تابلوی معاملات سهام است. اگر در این زمینه اطلاعات کافی ندارید ابتدا مقاله‌ی آموزش تابلوخوانی در بورس – مقدماتی و پیشرفته را مطالعه کنید.

چرا نوسانگیری روزانه؟

بازار بورس همیشه صعودی نیست. همان طور که احتمالا می‌دانید بورس از مرداد ماه 1399 وارد یک روند نزولی شده است و تا امروز (آبان 1399) این روند نزولی ادامه داشته است. حتما شنیده‌اید در هیچ بازاری خلاف جهت روند نباید وارد معامله شد و از آنجایی که بازار بورس ایران یک طرفه است عملا در روندهای منفی ما باید فقط نظاره گر باشیم. اما در اینجا باید به چند نکته مهم توجه کنید.

کاری به روند کلی بازار نداشته باشید

اصولا ما برای خرید یا فروش یک سهم به روند کلی بازار بورس نباید توجهی کنیم و تنها باید خود آن سهم را تحلیل کنیم و بر اساس استراتژی معاملاتی خودمان عمل کنیم. در روندهای نزولی بورس نیز برخی از سهم‌ها راه دیگری در پیش می‌گیرند و در بدترین روزهای بورس نیز برخی از نمادها صف خرید هستند. بنابراین این اولین نکته را فراموش نکنید که ما برای تصمیم‌گیری در خصوص خرید، نگهداری یا فروش یک سهم کاری به روند کلی بازار نخواهیم داشت و فقط بر اساس تحلیل خود ان سهم تصمیم ‌گیری میکنیم. سوالی که پیش میآید این است که پس چرا ما شاخص بورس را تحلیل می‌کنیم و روند کلی بازار را پیش بینی می‌کنیم؟

تحلیل روند کلی بازار و مدیریت ریسک و سرمایه

ما گاهی به عنوان یک معامله‌گر باتوجه به تحلیل کلیت بازار پیش بینی میکنیم که مثلا روند کلی بازار بورس در یک سال آینده نزولی خواهد بود. تحلیل روند کلی بازار تنها در مدیریت ریسک و سرمایه تاثیر گذار خواهد بود. اگر فرض من بر روند نزولی بورس است مقدار سرمایه‌ی درگیر در بازار و ریسک خود را کاهش می‌دهم و استراتژی و تکنیک‌های مناسب در روندهای نزولی بازار را انتخاب میکنم. زمانی که تحلیل و فرض من بر روند صعودی بورس باشد، سرمایه درگیر در بورس را بیشتر میکنم و کمتر نقد هستم، ریسک بیشتری را می‌پذیرم و استراتژی‌های مناسب با روندهای صعودی بازار را انتخاب میکنم. البته گاهی ممکن است یک استراتژی برای هر دو روند بازار کارایی داشته باشد.

استراتژی نوسانگیری روزانه برای روندهای نزولی بازار

باتوجه به توضیحات بالا، یکی از استراتژی‌های مناسب برای روندهای نزولی بازار بورس نوسانگیری روزانه است. زمانی که ما پیش بینی میکنیم در یک بازه زمانی روند کلی بورس نزولی است، میتوانیم با نوسانگیری روزانه در بازار کسب سود کنیم. توجه کنید همچنان مدیریت ریسک و سرمایه باید به طور کامل رعایت شود. برای مثال ممکن است ما تصمیم بگیریم از کل سرمایه‌ی خود (که در بورس آورده‌ایم) تنها 20 درصد آن را به نوسانگیری روزانه اختصاص بدهیم، 30 درصد به معاملات معمولی (بر طبق استراتژی معاملاتی خودمان) و 50 درصد را نیز نقد در حساب کارگزاری داشته باشیم. این بر می‌گردد به ریسک پذیری ما و سیستم مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک ما. در اینجا ما توصیه میکنیم بیش از 20 درصد از سرمایه خود را برای نوسانگیری روزانه اختصاص ندهید.

نوسانگیری روزانه در بورس یعنی چه؟

اما چرا تاکید ما بر نوسانگیری روزانه است؟ دلیل آن این است که در یک روند نزولی در بازار، اصولا ریسک بسیار بالاست و به هیچ وجه نباید سرمایه‌ی ما حبس شود و در یک سهم گیر کند. گاهی ممکن است سهمی بسته شود و چند وقت بعد با 30 درصد منفی بازگشایی شود. گاهی ممکن است سهم در صف فروش قفل شود و یک هفته صف فروش باشد. ما باید اگر سهمی را برای نوسانگیری روزانه خریده‌ایم، تا ساعت 12:30 همان روز آن سهم را فروخته باشیم. در ادامه به جزئیات یک روش نوسانگیری روزانه با همین رویکرد خواهیم پرداخت که یک استراتژی کاملا شخصی است و طبق تجربه نگارنده این مقاله، روش مناسبی برای نوسانگیری روزانه در بورس تهران است.

در ادامه به آموزش نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بورس تهران خواهیم پرداخت.

آموزش نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بازار بورس ایران

بعد از اینکه پیش بینی کردیم روند کلی بورس منفی خواهد بود، میتوانیم استراتژی نوسانگیری روزانه را با 10 الی 20 درصد از کل سرمایه در پیش بگیریم. روش آموزش داده شده در اینجا کاملا شخصی است و روشهای دیگری نیز وجود دارد.

ما در این روش از صف فروش خرید می‌کنیم اما نه در طول تایم بازار، بلکه در اولین قیمتی که ساعت 9 صبح سهم بازگشایی میشود ما خرید را انجام می‌دهیم. در این روش الزاما نباید سهم صف فروش باشد و در پایین‌ترین قیمت دامنه مجاز نوسان باز شود، بلکه تا قیمت‌های منفی 4 تابلو هم برای خرید مناسب خواهد بود.

انتخاب سهم برای نوسانگیری روزانه

اما روش انتخاب سهم: در این استراتژی ما سهمی را برای نوسان گیری روزانه انتخاب می‌کنیم که در تایم پیش گشایش تا ساعت 8 و 59 دقیقه، در تابلوی سفارشاتِ سهم، حجم خریدار بیشتر از حجم فروشنده باشد و البته قیمت سهم بیش از منفی 4 در دامنه نوسان آن روز بالا نرفته باشد. شرط دیگر که البته یک شرط ترجیهی است این است که قیمت پایانی سهم در روز قبل، حداقل منفی 3 را خورده باشد. در سهم‌های پایه که بازه نوسان انها 3 درصدی هست قیمت پایانی روز گذشته حداقل منفی 2 را خورده باشد. درست یک دقیقه مانده به اینکه بازار شروع بشود سفارش خریدمان را ثبت می‌کنیم.

از قیمتی که در تابلوی سفارشات است چند تومان بالاتر سفارش گذاری می‌کنیم که مطمعن بشویم معامله ما انجام خواهد شد. چراکه حتی در آخرین ثانیه ممکن است قیمت بالاتر از انچه میبینید باز گشایی شود و بهتر است بر سر چند تومان چانه نزنید. توجه کنید سهمی که در قیمت‌های پایین تابلو، حجم خریدار بیشتر از فروشنده باشد، کم کم در تایم پیش گشایش قیمتش بالاتر می‌رود تا به تعادل برسد. اگر قیمت بیش از منفی 4 دامنه‌ی مجاز بالاتر رفت دیگر قید آن سهم را می‌زنیم.

سفارش فروش

توجه کنید بلافاصله بعد از خرید، سفارشات فروش خودمان را در قیمت‌های منفی 0.5 به بالا می‌چینیم. مثلا اگر 3000 هزار سهم x را خریده باشیم، 1000 تای آن را در منفیِ نیم، 1000 تای آن را روی صفر تابلو برای فروش سفارش گذاری می‌کنیم. 1000 تای ان را نیز نگه میداریم تا در لحظه بتوانیم مانور دهیم و به خریدار بفروشیم. تقسیم سفارش فروش را می‌توانید به دلخواه تغییر بدهید. هدف ما کسب 2.5 الی 3 درصد سود است. توجه کنید 1.5 درصد برای یک معامله‌ی خرید و فروش باید کارمزد پرداخت کنید. بنابراین نوسانی که باید روی سهم بگیریم 4 تا 4.5 درصد است. یعنی اگر روی منفی 4 سهم را خریده‌ایم باید میانگین فروشمان روی صفر تابلو باشد. 1.5 درصد کارمزد کم میشود و 2.5 درصد سود ما خواهد بود.

نکته بعدی این است که بعد از اینکه سفارشات فروش را گذاشتیم، روند حرکت قیمت را روی تابلو رصد می‌کنیم. ممکن است قیمت تا صفر تابلو بالا رود و یکی از سفارشات ما انجام شود. ولی حرکت قیمت مشخصا ضعیف شود و قیمت دوباره به سمت پایین حرکت کند. در این صورت میتوانید سفارشات بالاتر را به قیمت‌های پایین تر منتقل کنید تا باقی مانده سهم نیز فروش برود. البته کار برای زمانی هست که اختلاف سفارش شما با بهترین فروشنده کم است. نه اینکه سهم را در قیمت پایین بفروشید. مثلا سفارش شما روی صفر تابلو در قیمت 800 تومان است. قیمت تا 798 تومان بالا آمده و بهترین فروشنده در قیمت 798 تومان نشسته است و حجم نسبتا زیادی دارد. این را به تجربه فرا خواهید گرفت. در این لحظات قید 3 تومان را باید بزنید و سفارش خود را ویرایش کنید و در قیمت 797 تومان سفارش فروش خود را ثبت کنید.

تجربه و سرعت عمل در نوسانگیری روزانه

گاهی همه این اتفاقات بالا در 15 دقیقه ابتدایی بازار میافتد و سهم یا به قیمت های بالا (مثلا مثبت 3) میرسد یا دوباره بر میگردد به قیمت های منفی 4 و 5. بنابراین تجربه و سرعت عمل لازمه‌ی نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بورس است. این سرعت عمل را به مرور زمان بدست خواهید آورد. بنابراین با سرمایه کم، چند هفته‌ای این کار را تمرین کنید و بعد در صورتی که موفق بودید با سرمایه بیشتری کار کنید.

نکته بسیار حیاتی | حد ضرر

نکته بعدی و حیاتی در این استراتژی رعایت حد ضرر است. حد ضرر ما همان قیمتی هست که سهم را خریدیم. یعنی اگر قیمت بعد از کمی بالا رفتن دوباره پایین آمد و به زیر قیمت خرید ما رسید (که همان اولین قیمتی هست که سهم بازگشایی شده است)، بلافاصله باید سفارشات فروش را تغییر بدهیم و کل سهم را بفروشیم و با 1.5 درصد زیان از معامله خارج شویم.

این نکته بسیار مهم است. اگر تنها یک تومان قیمت سهم پایین تر از قیمت خرید ما برسد بدون هیچ ملاحظه ای و چشم بسته باید تمام سهم را بفروشیم. در این مواقع حتما قیمت فروش را پایین‌ترین قیمت مجاز دامنه نوسان قرار دهید که به سرعت معامله انجام شود.

ریسک به ریوارد معامله

ریسک به ریوارد مسئله‌ای است که در هرگونه معامله باید رعایت شود. فرقی ندارد که معاملات ما بلند مدت است یا نوسانگیری روزانه است. باتوجه به آنچه در مورد آموزش نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بالا گفته شد، ریسک به ریوارد معاملات ما 1 به 2 خواهد بود، چراکه حد سود ما 3 درصد و حد ضرر ما 1.5 درصد است. بر اساس تجربه معمولا رسیدن به حد سود در این استراتژی حدود 70 درصد است. یعنی از 10 بار معامله به این روش 7 بار آن به حد سود خواهید رسید و 3 بار آن را با ضرر خارج خواهیم شد که خوب در مجموع برایند معاملات بسیار سودده خواهد بود.

پیدا کردن سهام مستعد نوسان در تایم پیش گشایش

برای پیدا کردن سهم مورد نظر از ساعت 8:30 (البته در حال حاضر تایم پیش گشایش از 8:45 تا 9 است) باید بازار را رصد کنید. برای این کار در پنل کارگزاری خود لیستی درست کنید و تمامی شرکت‌های بورسی و فرابورسی را در آن لیست وارد کنید.

در همه کارگزاری‌ها این امکان فراهم است. معمولا در همه کارگزاری‌ها قسمتی وجود دارد تحت عنوان دیده بان که شما می‌توانید نمادهای مختلفی را در واچ لیست خود قرار دهید. برای مثال در تصویر زیر می‌بینید که ما در کارگزاری مفید واچ لیست خود را که شامل تمامی شرکت های فرابورسی و بورسی است را ساخته ایم.

نوسانگیری حرفه ای روزانه

ستونها را به دلخواه میتوانید انتخاب کنید که شامل چه مواردی باشد که بهتر است قیمت دیروز، اولین قیمت، قیمت پایانی، حجم بهترین تقاضا، قیمت بهترین تقاضا، حجم بهرتین عرضه و قیمت بهترین عرضه را انتخاب کنید. در تصویر بالا باکس سفارش گذاری را مشاهده میکنید. با اسکرول کردن موس در تایم پیش گشایش به راحتی و به سرعت میتوانید بررسی کنید کدام یک از نمادها حجم تقاضای بیشتری در قیمت پایین دامنه نوسان دارند.

بعد از اینکه متوجه حجم بیشتر خریدار در یک نماد شدید می‌توانید با کلیک بر روی نام نماد، چک کنید که قیمت در کجای بازه نوسان روز قرار دارد.

نوسانگیری روزانه

البته با دیدن بازه نوسان قیمت هم به راحتی میتوانید متوجه این موضوع شوید. تا ساعت 8 و 55 دقیقه این کار را انجام دهید و دو الی سه تا سهم با شرایط ذکر شده پیدا کنید و به لیست دیگری مثلا با عنوان “واچ لیست” اضافه کنید و در 5 دقیقه پایانی تمرکزتان فقط بر روی همان دو سه سهم باشد.

حرفه ای تر که شدید همزمان می‌توانید روی سه سهم نوسان بگیرید. بعد از انجام نوسانگیری و بستن معاملات، تا روز بعد هیچ اقدامی برای نوسانگیری انجام نخواهیم داد. ممکن است یک روز هیچ سهمی با این شرایط پیدا نکنیم، خوب معامله‌ای هم نمی‌کنیم.

سخن آخر در مورد آموزش نوسانگیری حرفه‌ای روزانه

توجه کنید به تمامی قوانین استراتژی پایبند باشید و با سرمایه کم تمرین کنید تا به مهارت کافی برسید. اگر در بارهای اول موفق نشدید نگران نباشید. چراکه قرار نیست تمام معاملات ما سود ده باشند. کافی است نیمی از معاملات شما با سود 3 درصد بسته شود و در نیمی دیگر با ضرر 1.5 درصدی از معامله خارج شوید. باز هم براید معاملات شما سودده خواهد بود.

به هیچ عنوان با سرمایه‌ی زیاد به یک معامله وارد نشوید. چراکه با تمام سختگیری‌ها باز هم ممکن است در صف فروش گیر کنید. توصیه میکنیم نهایت با 20 درصد از سرمایه‌ خود نوسانگیری روزانه را انجام دهید و البته این مقدار را نیز در سه معامله تقسیم کنید. در ابتدا که مهارت کار روی سه سهم را ندارید، بیشتر از 7 درصد از کل سرمایه خود را به این کار اختصاص ندهید.

باز هم دو نکته مهم را یادآوری میکنم: ممکن است تا ساعت 8 و 59 دقیقه قیمت سهمی روی منفی 4.5 باشد، اما در 30 ثانیه پایانی قیمت بالا رود و سهم روی منفی 2 بخواهد بازگشایی شود. دیگر این سهم بدرد ما نخواهد خورد و باید قید آن سهم را بزنید. همچنین نباید سرمایه به هیچ عنوان در سهم گیر کند و با خود بگویید حالا فردا می‌فروشم! همین که قیمت به زیر قیمت خرید شما رسید باید همه سهم را بفروشید. این مهم ترین نکته این استراتژی است.

فیلتر مورد نیاز نوسانگیری برای تایم پیش گشایش

در این مقاله به طور کامل نوسانگیری حرفه‌ای روزانه در بورس را آموزش داده‌ایم. با این حال ممکن است در پیدا کردن سهم‌های مناسب برای اینگونه نوسان با مشکل مواجه باشید.

در کانال vip سهم شناس همچنین فیلتر بورسی مورد نیاز برای این استراتژی در اختیار اعضای کانال قرار می‌گیرد که به کمک این فیلتر و یک فایل آموزش ویدئویی اختصاصی، می‌توانند به راحتی سهم‌های مستعد نوسان را در تایم پیش گشایش پیدا کرده و در بورس به صورت روزانه کسب سود کنند.
تلگرام و واتساپ: 09229322075
(هزینه اشتراک ماهانه کانال 250 هزار تومان است)

آموزش نوسانگیری روزانه در بورس ویدئویی

در انتها یادآوری میکنیم که نوسانگیری روزانه به اعصابی آرام و بدون استرس، تجربه و سرعت عمل نیاز دارد و شاید شما به لحاظ شخصیتی برای این گونه معاملات اسکالپ ساخته نشده‌اید. همه آدم‌ها مثل هم نیستند. شما باید در وهله اول خود را بشناسید و طبق روحیات خود استراتژی معاملاتی خود را انتخاب کنید.

بد نیست نگاهی به مقاله سرمایه گذاری بلند مدت در بورس بیاندازید.

آموزش گام به گام تابلوخوانی پیشرفته در بورس

برای دانلود کتاب آموزش گام به گام تابلوخوانی پیشرفته روی لینک زیر کلیک کنید.

تابلوخوانی در کنار تحلیل بنیادی و تکنیکال، بعد سوم بورس است. همه چیز در تابلوی معاملات سهم وجود دارد، اطلاعاتی که شاید در نگاه اول کسی متوجه آنها نشود اما با یادگیری تکنیک های تابلو خوانی و بازار خوانی می توانید به اطلاعات زیادی دست پیدا کنید و بر این اساس معاملات پر سودتری داشته باشید. در کتاب آموزش تابلو خوانی پیشرفته به مطالبی خواهیم پرداخت که در هیچ کلاس یا کتابی به شما آموزش نمی دهند. تکنیک هایی که حاصل سالها تجربه در بازار سرمایه است.

خرید و دانلود کتاب (قیمت با تخفیف: 39 هزار تومان)

پیشنهاد می‌کنیم این مطالب را نیز بخوانید
39 نظرات
  1. َArash می گوید

    درود بر شما ، سپاسگزارم خیلی لطف کردین آموزش بسیار خوبی بود.
    فقط یه سوال، تمامی شرکت‌های بورسی و فرابورسی رو اگه بخوایم بزنیم تو دیده بان تعدادشون خیلی زیاده و صفحه سرعتش پایین میاد و هنگ میکنه، هیچ راهی نیست که بشه فقط نماد هایی که شرایطی که فرمودین رو داره پیدا کنیم؟ مثلا یه فیلتر که تو تایم پیش گشایش نمادهایی که صف خریدشون بیشتر از صف فروش باشه رو نشون بده؟

  2. َArash می گوید

    سپاس از وقتی که گذاشتین، چشم حتما

  3. nrn می گوید

    سلام,خدا قوت
    مرسی از آموزشتون
    ببخشید شما اینجا با قیمت 22909 حجم 1000 تا خرید زدید ولی بعد از انجام قیمت 22150 ثبت کرد
    چراا؟؟

  4. nrn می گوید

    چون واسه خرید,قیمتی که ثبت میشه بخاطر 1.5 درصد سود کارگذاری,قیمت به مراتب بیشتر میشه
    ولی اینجا برعکس,موقع ثبت خرید قیمت کمتری ثبت شده براتون
    واسه فروش هم همین جریان بود و در نهایت قیمت بیشتری براتون فروش رفته بود

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام, ممنون،،، وقتی قیمت خرید رو بالاتر از قیمت بهترین فروشنده قرار بدید همون قیمت بهترین فروشنده خرید میشه براتون، زمان فروش هم برعکس، وقتی سفارش فروش رو پایین تر از قیمت بهترین خریدار قرار بدید همون قیمت خریدار سهمتون فروش میره، اون کارمزد هم که ربطی به قیمت خریدار و فروشتون نداره، کارمزد از سرمایتون کم میشه، مثلا فرضا شما 1000 سهمی رو با قیمت 100 تومان خریدید، قیمت خریدتون 100 تومان هست ولی به جای 100 هزار تومان مثلا 102 هزار تومان از پولتون کم میشه که اون 2 هزار تومان کارمزد هست. موقع فروش هم همینجور، مثلا شما 1000 سهم رو در قیمت 100 تومان فروختید، قیمت فروشتون 100 تومانه و باید 100 هزار تومان به حسابتون اضافه بشه ولی 98 هزار تومان اضافه میشه و 2 هزار کارمزد کم میشه. در کل بخرید و بفروشید در مجموع 1.5 درصد کارمزد کم میشه.

  5. nrn می گوید

    خیلی ممنونم از وقتی گذاشتین و با حوصله توضیح دادین
    میتونیم این راهکار رو الان که بازار مثبت هست انجام بدیم؟
    و اینکه فرض میکنیم سهم مورد نظر رو برای نوسان گیر روزانه خرید زدیم,بنظر شما مانعی نداره برای ریسک کمتر بلافاصله بعد از خرید,اردر فروش رو با 3 در صد بالاتر از قیمت خرید ثبت کنیم؟(1.5 در صد کارمزد,مابقی هم سود خودمون)

  6. nrn می گوید

    البته سوالم رو اشتباه بیان کردم,کارمزد طبق گفته شما از سرمایه کم میشه
    ولی در کل منطقیه که بلافاصله برای ریسک کمتر اردر فروش رو قرار داد؟
    و سوال اخرم اینه که قیمت بهترین خریدار یا فروشنده قیمتی که بیشترین حجم رو در صف خورده باشه؟

  7. حامد می گوید

    سلام
    ببخشید
    منظورتان این است که مجموع کل حجم های خریدارها از مجموع کل حجم فروشنده ها بیشتر باشد؟ یا اینکه حجم بهترین خریدار از حجم بهترین فروشنده بیشتر باشد؟

    لطفا جواب دهید چون تازه وارد هستم.

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام
      اصولا هر دو همزمان اتفاق میافته
      ولی شما فقط همون سطر اول رو نگاه کنید
      حجم بهترین خریدار بیشتر بهترین فروشنده باشه و قیمت در محدوده منفی 4 به پایین

  8. حامد می گوید

    ممنون از بزرگواری شما

  9. شهریار می گوید

    سلام ممنون بزرگوارخدا قوت

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام، ممنون

  10. حامد می گوید

    سلام
    آیا در آموزش “استراتژی های معاملاتی با بازده 90 درصد” به دریافت سیگنال خرید و فروش در مورد تمام موضوعات(سیگنال روزانه، کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت) می پردازد یا فقط به چند مورد از این موضوعات؟ یعنی منظورم این هست که با این آموزش می تونیم تمام سیگنالهای روزانه، کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را بگیریم(هم سیگنال خرید و هم فروش) یا نه؟

    ممنون

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام، این استراتژی ها در تایم فریم روزانه مناسب هست و کوتاه مدت یا بلند مدت بودن سیگنال‌هاش از قبل مشخص نیست. تا زمانی که شرایط استراتژی سیگنال خروجی نده در سهم هستیم، میخواد یک روز باشه میخواد یک سال باشه، در ضمن سیگنال خروج نمیده یه شما و خودتون طبق آموزشی که داده شده در چند پله باید از سهم خارج بشید.

  11. حامد می گوید

    ممنون از لطفتون

  12. مهدی می گوید

    با سپاس فراوان از اینکه وقت گذاشتید و توضیح دادید.

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام، خواهش میکنم

  13. ارش می گوید

    سلام وقت بخیر
    میشه فیلترشو هم بزارین تا این سهم ها رو تو پیشگشایش راحتتر پیدا کنیم؟

  14. محمدرضا می گوید

    بسیار ساده و روان توضیح دادین.مچکرم

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام ممنون

  15. حامد می گوید

    با سلام و احترام

    می خواستم تشکر کنم، واقعا سایت سهم شناس عالی است چون من تا حالا هر سوالی پرسیدم بهم جواب دادند.

  16. سعید می گوید

    سلام
    “آموزش نوسانگیری روزانه در تایم لایو بازار ” که در کانال تلگرامی سهم شناس به صورت رایگان قرار دادین(واقعا تشکر)، در انتهای ویدیو یه آموزش دیگه قرار دادین، می خواستم لطفا اگه میشه توضیح بدین که چه سهم هایی را باید برای نوسان گیری (برای آموزش قسمت دوم ویدیو) انتخاب کنیم و همچنین کی بفروشیم؟

    ممنون

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام، خواهش میکنم
      سهم هایی که از قبل روش شناخت دارید
      فروش باید همون روز در صورتی که کلیت بازار رو به نزول باشه یا سود خوبی کرده باشید باید انجام بشه.

  17. حامد می گوید

    سلام
    “آموزش نوسانگیری روزانه در تایم لایو بازار ” که در کانال تلگرامی سهم شناس به صورت رایگان قرار دادین(واقعا تشکر)، در انتهای ویدیو یه آموزش دیگه قرار دادین، می خواستم لطفا اگه میشه توضیح بدین که چه سهم هایی را باید برای نوسان گیری (برای آموزش قسمت دوم ویدیو) انتخاب کنیم و همچنین کی بفروشیم؟

    ممنون

  18. a.safari می گوید

    سلام ببخشید من متوجه نشدم چرا شما با قیمت 2290 خرید زدید ولی 2215 ثبت شد براتون؟

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام
      در کامنت ها به یکی از دوستان پاسخ دادم

  19. رضا می گوید

    بهترین و تنها اموزش کاربردی بود که تو یک سال گذشته دیدم دمتون گرم

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام
      بله، روش‌های نوسانگیری در بورس که در فضای مجازی میبینید اکثرشون غیر کاربردی هستند. غیر کاربردی که هیچی، اصلا خنده دار هستن و مشخصه خود اون افراد اصلا در بازار بورس نتونستند هیچ موفقیتی کسب کنند 🙂

  20. مهدی می گوید

    سلام
    از کدوم قسمت میتونیم سر ستون ها رو تغییر بدیم تا حجم بهترین تقاضا و بهترین قیمت تقاضا و…رو نشونمون بده؟

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام
      توی کارگزاری های مختلف متفاوته، یه گزینه تنظیمات سمت چپ معمولا هست

  21. nashnas می گوید

    سلام تا حالا کسی از این روش سودی گرفته؟

    1. مصطفی دهقان می گوید

      خود من 🙂
      5 سالی هست

  22. محمد می گوید

    سلام
    با تشکر از جناب آقای دهقان
    من هم چند باری تجربه شیرین این نوع استراتژی رو داشتم
    منتهی چون کاملا به حرفهای آقای دهقان توجه نکردم و عجول بودم و استرس داشتم زیان هم دیدم

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام
      ارادت، نوسانگیری روزانه کار سختی هست، در کانال vip ما عضو هستید؟

  23. Ahmad می گوید

    این برنامه که تو ویدیو باهاش کار کردید اسمش چی هست؟

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام، برنامه خاصی نیست
      پنل کارگزاری آگاه هست.

  24. رسول می گوید

    منظورتون از اینکه میگید ترجیحا قیمت پایانی روز قبل حداقل منفی ۳ رو خورده باشه چیه ؟ یعنی بالاتر از منفی ۳ باشه یا پایینتر ؟

    1. مصطفی دهقان می گوید

      سلام
      اون قسمتش مهم نیست
      در نظر نگیریدش

  25. HM می گوید

    سلام. سپاسگزارتون می‌شم اگر کمی دقیقتر توضیح بِدید چطور از میان سهم‌های ۴- در پیش‌گشایش، سهم‌های با حجم خریدار بیشتر رو پیدا کنیم؟ و اینکه این روش در روند صعودی بازار کاربرد داره؟

دیدگاه خود را بیان کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پکیج آموزش معاملات 90 درصدی

برای مشاهده توضیحات بیشتر، خرید و دانلود پکیج، روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاهده پکیج آموزشی